Over ons

Hoi! Wij zijn Iris van Beusekom (25) en Michael Pieterse (28). We wonen in een ruime eengezinswoning in Hazerswoude-Rijndijk, Zuid-Holland. Michael werkt als kok in een restaurant in Leiden. Iris werkt als onderzoeker en adviseur voor een social service design bureau in den Haag. We zijn inmiddels ruim zeven jaar samen, en delen naast onze liefde voor elkaar ook onze liefde voor katten.

Sinds wij samen wonen hebben we al katten.Het begon met onze eerste poes, Byoux, een lief Siberisch vrouwtje. Al gauw kregen we ook King, een Maine Coon, en Roman, een Neva masquerade. Al snel merkten we hoe fijn we het vonden om katten om ons heen te hebben. We werden verliefd op raskatten, en met name het ras Maine Coon trok ons erg aan. Nadat we een aantal shows hadden bezocht wisten we het al snel: wij willen een bijdrage leveren aan dit prachtige ras.

We zijn ons vanaf dat moment gaan verdiepen wat fokken zou betekenen, omdat dit natuurlijk een grote verantwoordelijkheid is. Gezondheid van onze katten is altijd prioriteit nummer 1 geweest. Inmiddels hebben we naast onze kattenfamilie uitgebreid met katten waarmee we ook mogen fokken.

Ons thuis

Alle kittens groeien op in een huiselijke omgeving. Alle ruimtes in ons huis zijn toegankelijk voor onze katten. We hebben ook een grote afgezette tuin waar ze graag hun tijd doorbrengen. Achter ons huis loop je direct de polder in, dus het is ook altijd lekker rustig. De meeste katten vertoeven graag in de tuin. Wij vinden het heel belangrijk om alle dieren te overladen met aandacht, speeltijd en knuffels. Ben je benieuwd? Neem dan contact op en kom eens langs! Een kennismaking met ons, en alle katten is natuurlijk vrijblijvend. We staan voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Tot snel!