Over ons

Hoi! Wij zijn Iris van Beusekom en Michael Pieterse. Sinds wij samen wonen hebben we al katten. We zijn blij dat we onze liefde en passie voor katten samen delen.

Het begon met onze eerste poes, Byoux, een lief Siberisch vrouwtje. Niet vlak na Byoux kregen we ook King, een Maine Coon, en Roman, een Neva masquerade. Al snel merkten we hoe fijn we het vonden om katten om ons heen te hebben. En ook het idee om zelf een nestje te krijgen trok ons steeds meer aan.

We zijn ons vanaf dat moment gaan verdiepen wat dat zou betekenen, omdat dit natuurlijk een grote verantwoordelijkheid is. Gezondheid van onze katten is altijd prioriteit nummer 1 geweest. Inmiddels hebben we naast onze drie kastraten ook katten waar we mee mogen fokken: Dior, Roxanne en Jane.

Al onze katten zijn getest op Fiv/Felv, HCM/PKD (via een echo), DNA (combipakket), patella luxatie en SMA. De echo wordt iedere twee jaar herhaald.

Ons thuis

Alle kittens groeien op in een huiselijke omgeving, waar beide ouderdieren ook aanwezig zijn. Alle ruimtes in ons huis zijn toegankelijk voor onze katten. We hebben ook een grote afgezette tuin waar ze graag hun tijd doorbrengen. Ook onze dekkater brengt zijn tijd gewoon door in huis, en dus niet in een afgesloten ren. Wij vinden het heel belangrijk om alle dieren te overladen met aandacht, speeltijd en knuffels. Ben je benieuwd? Neem dan contact op en kom eens langs! Een kennismaking met ons, en alle katten is natuurlijk vrijblijvend. We staan voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Tot snel!

%d bloggers liken dit: