De Marble Lions

Imajica Roxanne

Roxanne is een black ticked tortie poes (f25). Ze is geboren op 15-12-2019 in Milaan, Italië. Klik hier om meer te weten te komen over Roxanne en om haar testresultaten te bekijken.

Dior Christian Alligator (castraat)

Dior is een black silver tabby blotched kater met wit (ns2209). Dior woont bij ons als huisdier. Klik hier om meer te weten te komen over Dior.

Jane van Chattodo

Jane is een black tortie poes met wit (f 09). Ze is geboren op 02-03-2020 bij cattery Chattodo in Limburg. Klik hier om meer te weten te komen over Jane en om haar testresultaten te bekijken.

Rascoon Jutsi (roepnaam Alice)

Alice is een black ticked poes (n25). Ze is geboren op 20-07-2020 in Rusland. Klik hier om meer te weten te komen over Alice en om haar testresultaten te bekijken.

Senoja’s X’King (castraat)

King is onze eerste Maine Coon, en de reden waarom we zo verliefd zijn geworden op dit ras. Hij woont bij ons als huisdier. Klik hier om meer te weten te komen over King.

Nevalions Ken (castraat)

De roepnaam van Ken is Roman. Hij is een Neva Masquerade kater. Roman woont bij ons als huisdier. Klik hier om meer te weten te komen over Roman.

Byoux van den Friedes (castraat)

Byoux is onze eerste kat samen. Ze is een prachtige Siberische poes. Ze woont bij ons als huisdier. Klik hier om meer te weten te komen over Byoux.

A’Reezo Nevalions (castraat)

De roepnaam van A’Reezo is George, maar we noemen hem ook vaak Fluffy. Hij is een Siberische kater. George woont bij ons als huisdier. Klik hier om meer te weten te komen over George.

%d bloggers liken dit: