Imajica Roxanne*IT

Over Roxanne

Roxanne is een prachtige black tortie ticked Maine Coon (f25). Ze komt van cattery Imajica in Milaan, waar ze opgegroeid is bij een hele fijne fokker. Ondanks dat we destijds niet op zoek waren naar een poes, werden we direct verliefd toen we haar foto zagen. Ook vonden we een black tortie ticked Maine Coon prachtig. De keuze was toen snel gemaakt, en sinds juli 2019 woont ze bij ons.

Op dit moment (vanaf augustus 2022) staat Roxanne op suprelorin (chemische castratie). Voorlopig verwachten we dus geen kittens van haar.

Roxy kijkt graag even de kat uit de boom, maar als je haar vertrouwen hebt gewonnen kletst ze honderduit tegen je. Kletsen doet ze ook zo gauw ze het idee heeft dat de verenhengel uit de kast wordt gehaald. Dan verandert ze in een ware circusartiest. Ook als ze denkt dat ze wat te eten krijgt, dan stopt ze niet met miauwen en langs je benen strijken totdat ze wat lekkers krijgt. En dat geven we haar dan natuurlijk maar al te graag.

Roxanne heeft een brede, gespierde bouw. Precies zoals wij het graag zien bij een Maine Coon. Ook heeft ze een prachtige staart. Sowieso is haar vacht ontzettend makkelijk in onderhoud en voelt fluweelzacht aan. Een ander kenmerk waar we verliefd op zijn is haar prachtige kin. Al deze eigenschappen maken haar tot een prachtige, lieve en een tikkeltje gekke poes en mama.

Gegevens en testen

Naam: Imajica Roxanne*IT
Geboortedatum: 15-12-2019
Ouders: Rascoon Ofelia (moeder) en Allywood Winchester (vader)
Kleur: f 25
Bekijk hier de stamboom van Roxanne op Pawpeds.

Roxanne is de mama van ons ‘Star Wars the First Order‘ en ‘La Bella Italia‘ nestje.

TestDatumUitslag
Echo HCM, PKD, CIN15-12-2020Normaal
Echo HCM, PKD en X-ray HD13-04-2022Echo normaal, vrij van HD
Patella Luxatie15-12-2020Vrij van Patella Luxatie
DNA HCM, PKD, SMA, PKDef11-11-2020N/N
Fiv/Felv03-08-2020Negatief
Klik op de testen om de resultaten te bekijken en te downloaden
Translate ยป
error: Content is protected !!