De Marble Lions

De poezen van Marble Lions

Imajica Roxanne

 

Roxanne is een black ticked tortie poes (f25). Ze is geboren op 15-12-2019 in Italië. Bekijk haar pagina om meer te weten te komen over haar karakter en om haar testresultaten te bekijken.

Jane van Chattodo

Jane is een black tortie poes met wit (f 09). Ze is geboren op 02-03-2020 bij cattery Chattodo in Limburg. Bekijk haar pagina om meer te weten te komen over haar karakter en om haar testresultaten te bekijken.

Rascoon Jutsi 

De roepnaam van Jutsi is Alice. Alice is een black ticked poes (n 25). Ze is geboren op 20-07-2020 in Rusland. Bekijk haar pagina om meer te weten te komen over haar karakter en om haar testresultaten te bekijken.

De kater van Marble Lions

Imajica Usher

Usher is een black tabby blotched kater met wit. Hij is geboren op 09-11-2020 in Italië. In de toekomst zullen we hem inzetten als dekkater. Bekijk zijn pagina om meer over zijn karakter te weten te komen en zijn testresultaten te bekijken.

De castraten van Marble Lions

Senoja’s X’King

King is onze eerste Maine Coon, en de reden waarom we zo verliefd zijn geworden op dit ras. Hij woont bij ons als huisdier. Bekijk de pagina van King voor meer informatie en foto’s.

Byoux van den Friedes

Byoux is onze eerste kat samen. Ze is een prachtige Siberische poes. Ze woont bij ons als huisdier. Bekijk haar de pagina van Byoux voor meer informatie en foto’s.

A’Reezo Nevalions

De roepnaam van A’Reezo is George, maar we noemen hem ook vaak Fluffy. Hij is een Siberische kater. George woont bij ons als huisdier. Bekijk de pagina van George voor meer informatie en foto’s.

Nevalions Ken

De roepnaam van Ken is Roman. Hij is een Neva Masquerade kater. Roman woont bij ons als huisdier. Bekijk de pagina van Roman voor meer informatie en foto’s. 

Wall of Fame

Dior Christian Alligator


Dior is een black silver tabby blotched kater met wit (ns 2209). Dior heeft zijn gouden mandje gevonden bij Mariëlle & Lisa. Bekijk de pagina van Dior voor meer informatie en foto’s.

 

Translate »
error: Content is protected !!