Star Wars nest II

The saga continues…

Jane van Chattodo x Mainelynx Big-Boss

Op zondagmiddag 16 mei is Jane mama geworden van 4 kittens. Ze liet ons lang in spanning, maar uiteindelijk was het een heel voorspoedige bevalling en werden alle kittens binnen 2 uur geboren. Jane is een hele lieve en zorgzame mama. Het liefst wijkt ze geen moment van de zijde van haar kroost.

Alle kittens van dit nest staan tot de leeftijd van 9 weken in optie. We gaan pas op zoek naar butlers als de kittens 9 weken oud zijn. Dit doen we om verschillende redenen: als ze nog zo jong zijn kunnen we potentiële butlers nog niets vertellen over hun karakter en ze zijn ze nog heel kwetsbaar qua gezondheid. Ook zijn ze nog niet gecheckt door een dierenarts. Ook willen we zelf rustig de tijd hebben om te kijken of we er eventueel 1 willen houden. Op jonge leeftijd kunnen we nog niet zien welk kitten qua karakter, gezondheid en looks goed bij de cattery past. Op dit moment is het dus ook niet mogelijk om te reageren op deze kittens.
Wil je weten welke kittens beschikbaar komen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen op Facebook of Instagram!
Vergeet ook niet de pagina kittenbeleid goed door te lezen. Hier lees je alles over wat je van ons kunt verwachten, wat we van jou verwachten en hoe je contact kunt opnemen.

We zullen de informatie en foto’s op deze pagina regelmatig updaten.
Laatste update op 4 juni 2021

De persoonlijke pagina’s van de kittens volgen binnenkort.

Marble Lions the Mandalorian

Red (silver?) tabby mackerel kater (d(s?)23)

2 weken oud op de foto

Marble Lions Padmé Amidala

Black smoke poes (ns)

2 weken oud op de foto

Marble Lions Paige Tico

Black tabby harlequin (n 09 21)

2 weken oud op de foto

Marble Lions Kylo Ren

Black and white kater (n 09)

2 weken oud op de foto