Kittens

We hebben kittens! Voor meer informatie zie het Star Wars nest I en het Star Wars nest II.

Alle kittens staan tot de leeftijd van 9 weken in optie. We gaan pas op zoek naar butlers als de kittens 9 weken oud zijn. Dit doen we om verschillende redenen: als ze nog zo jong zijn kunnen we potentiële butlers nog niets vertellen over hun karakter en ze zijn ze nog heel kwetsbaar qua gezondheid. Ook zijn ze nog niet gecheckt door een dierenarts. Ook willen we zelf rustig de tijd hebben om te kijken of we er eventueel 1 willen houden. Op jonge leeftijd kunnen we nog niet zien welk kitten qua karakter, gezondheid en looks goed bij de cattery past.

Voor de kittens van Roxanne hebben we recent onze nieuwsbrief verstuurd. We hebben contact opgenomen met mogelijke gouden mandjes voor deze kittens.

Wil je weten of er kittens beschikbaar komen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen op Facebook of Instagram!
Vergeet ook niet de pagina kittenbeleid goed door te lezen. Hier lees je alles over wat je van ons kunt verwachten, wat we van jou verwachten en hoe je contact kunt opnemen.

zooplus.nl